Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Νικολόπουλος: ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

Ευθέως κατηγόρησε ο «γαλάζιος» Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σήμερα σε συνέντευξη του τον Δ. Αβραμόπουλο, ότι «εφαρμόζει πρακτικές που έρχονται από το βαθύ χρονοντούλαπο του παλαιοκομματισμού και της ευνοιοκρατίας και που καθιστούν άνευ ουσίας τον δημόσιο λόγο πολιτικών ανδρών, που αυτοπροσδιορίζονται ως σύγχρονης αντίληψης και που εμφανίζονται με κουλτούρα κοσμοπολίτη»!!.
Μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας και Πρόνοιας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μίλησε για «προκλητικές αποφάσεις διορισμών συγγενών και φίλων», από τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς μέχρι και τον κ. Δημ. Αβραμόπουλο, που κατά τ’ άλλα -όπως είπε ο Αχαιός Βουλευτής- καταγγέλλει το «ρουσφέτι και τον παλαιοκομματισμό», αλλά έχει ως υπόδειγμα το παλιό γνώριμο -από τον ελληνικό κινηματογράφο- πολιτικό τύπο του  «Μαυρογιαλούρου».
Συγκεκριμένα και χωρίς να «μασά τα λόγια του» ο συντονιστής του «ΚΙΝ.Α.» -Κίνημα Αναγέννησης για την παράταξη και την χώρα- παρεδέχθη μετά από πολλές  «ενοχλητικές» ερωτήσεις πως ακόμα και σήμερα που η ανεργία έχει «φωλιάσει» σε κάθε σπίτι, γίνονται προκλητικά χαριστικές πράξεις ημετέρων από τους γαλαζοπρασινοκόκκινους κυβερνητικούς εταίρους.
Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτηριστικά είπε: «μέλη του ΚΙΝ.Α. που εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών του γνωστοποίησαν μέσω e-mail «προκλητικές αποφάσεις διορισμών πολυθεσίτη συνταξιούχου φίλου του Υπουργού Εξωτερικών» και συνέχισε:
«Από ανώτατο εν ενεργεία στέλεχος του διπλωματικού σώματος, πρέσβη εν ενεργεία, με θητεία σε πολλές σημαντικές πρεσβείες της χώρας στην Ευρώπη, και όχι μόνο, μου καταγγέλθηκαν τα παρακάτω» είπε ο Αχαιός πολιτικός, «τα οποία έχουν προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση στα μέλη του διπλωματικού σώματος και μάλιστα, σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία πετσοκόβονται οι μισθοί των διπλωματών και δυσκολεύονται να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Ο Αχαιός Βουλευτής αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό που μίλησε ότι υπάρχει ένα ακόμη μέγα θέμα με την «πολιτική φάμπρικα» που κάποια πολιτικά πρόσωπα έστησαν για κάποιους που «βάπτισαν» πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων.
Πρέπει επιτέλους να μάθουν οι φορολογούμενοι» είπε ακόμη ο Νίκος Νικολόπουλος «που υπηρετεί καθένας τους. Ποιος Υπουργός τους έχει διορίσει και ποιες είναι οι πάσης φύσεως μηνιαίες απολαβές τους. Κατέχουν και άλλες κρατικές θέσεις; Λαμβάνουν και σύνταξη και ποιες είναι οι πάσης φύσεως μηνιαίες απολαβές τους από αυτές; Πρέπει να μάθουμε τελικά και συνολικά πόσο κοστίζουν το μήνα οι πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων και τι δουλειά κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...