Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Προκαλεί ο Βουδούρης: "Η ΔΗΜΑΡ είναι χωρισμένη στα δύο"

Το διχασμό της Δημοκρατικής Αριστεράς με αφορμή την υπερψήφιση ή μη του πακέτου μέτρου των 11,5 δισ. ευρώ παραδέχθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 20:00.

Ο κ. Βουδούρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα του έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και επεσήμανε ότι περιμένει σαφή θέση από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, καθώς όπως ανέφερε τη μία λέμε ότι δεν είναι η ΔΗΜΑΡ δεδομένη και την άλλοι βουλευτές δηλώνουν πως αναγκαστικά θα πρέπει να υπερψηφίσουν τα μέτρα.

Μάλιστα, αφήνοντας αιχμές προς την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε ότι η δική του θέση καθορίζεται από τις βασικές αρχές του κόμματος και από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Φυσικά για άλλη μία φορά ο κ. Βουδούρης ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση να υπερψηφίσει το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισεκατομμμυρίων ευρώ.

Ο κ. Βουδούρης "ξεχνά", βέβαια, ότι η συντριπτική πλειοψηφία της Κεντρικής  Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ έχει καταψηφίσει, επανειλημμένα, τις προτάσεις του που δεν είναι απλά μειοψηφικές αλλά μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι υποστηρικτές του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...