Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ποιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει όλο το μισθό του στον σύλλογο γονέων «Φλόγα»

Ξέραμε ότι οι βουλευτές της Αριστεράς δίνουν ένα μέρος του μισθού τους στο κόμμα. Δεν ξέραμε ότι υπάρχουν ορισμένοι, πιο αλτρουιστές, που δίνουν όλο το μισθό τους για καλό σκοπό!

Οπως αναφέρουν τα Νέα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς, βουλευτής Βοιωτίας, προσφέρει κάθε μήνα το μισθό του (τον δεύτερο) που κερδίζει από τη θέση που κατέχει στον ιδιωτικό τομέα στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Υπάρχουν, βέβαια, κάποιες απορίες γιατί το δημοσιοποιεί...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεοεκλεγείς Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς μας «εκπλήσσει» θετικά με τις πρωτοβουλίες του. Αρχικά αρνήθηκε να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο και τώρα δεν δέχεται ούτε την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής. Αν' αυτού, ζητά με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι δύο προβλεπόμενοι για την ασφάλειά του αστυνομικοί να προστεθούν στη δύναμη του Α.Τ. Αλιάρτου!
Ακολουθεί η επιστολή του κ. Σταθά προς τον κ. Δένδια:

ΠΡΟΣ: Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ
Κον Παπαγιαννόπουλο
Κοιν: Υπουργό Δημόσιας Τάξης
Κον Δένδια
Στις Βουλευτικές εκλογές Ιουνίου τρέχοντος έτους, εξελέγην Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Από τον κανονισμό της Βουλής μου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής και προσκόλλησης ως φρουρά δύο (2) Αστυνομικών για την προσωπική μου ασφάλεια.
Όπως καλύτερα γνωρίζεται από εμένα η αύξηση της εγκληματικότητας τόσο στην επικράτεια όσο και στην
Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας όπου εξελέγην Βουλευτής δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Αυτό διαφαίνεται στην καθημερινότητα των πολιτών η οποία ανακλάται και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα.
Για τον εξαιρετικό αυτό λόγο θα ήθελα να κάνετε δεκτό το αίτημά μου , όπως εξαιρεθώ του ευεργετήματος αυτού και την παροχή αντί σε εμένα των δύο (2) αστυνομικών να τους προσκολλήσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου, ο οποίος είναι κατά εμένα το κέντρο του νομού με λιγοστή δύναμη καθόσον είναι Α.Σ. και όχι Διοίκηση Αξιωματικού, με μέγιστα συσσωρευμένα προ-βλήματα ( εγκατάσταση ΡΟΜΑ,
αλλοδαποί κ.λ.π.).
Ευελπιστώ μελλοντικά να επανεξετάσετε και το πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλεως αυτή όπως εκφράζεται από την Τοπική αυτοδιοίκηση για αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού σε Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου.
Με τιμή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...