Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Προκαλεί ο Παππάς της Χρυσής Αυγής: «Μεϊμάρ - εφέντης» ο Μεϊμαράκης

Στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη έστρεψε τα βέλη του αυτή τη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Σε ένα κείμενο που δημοσιεύεται στο σάιτ της κόμματος και φέρει την υπογραφή του επιτίθεται στον κ. Μεϊμαράκη - στο γνωστό ύφος - αποκαλώντας τον «Μεϊμάρ - εφέντη».

Με αφορμή της επίσκεψη του Αχμέτ Νταυβούτογλου στην Αθήνα, ο κ. Παππάς έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Το ατόπημα Μεϊμαράκη, άλλη μια ένδειξη του... Χατζηαβατισμού της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας», στο οποίο εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Μεϊμαράκη.

Στη εν λόγω δημοσίευσή του αναρωτιέται αν ο κ. Μεϊμεράκης προέβη σε ατόπημα, γκάφα, ή οι διάλογοί του με τον κ. Νταβούτογλου, αποτελούν μια «εξέλιξη των Ελληνοτουρκικών σχέσεων».

«Ο κύριος Μεϊμαράκης προέβη σήμερα σε ένα ατόπημα; Εκανε μια μεγάλη γκάφα; ΄Η το όλο επεισόδιο και οι διάλογοι είναι μια εξέλιξη των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και του περίφημου μυστικού ή ανοιχτού διαλόγου πάνω στις εξελίξεις των εθνικών μας θεμάτων; Ελπίζουμε να είναι ένα τραγικό και μόνον ατόπημα που από μόνο του όμως δείχνει το επίπεδο των μηδιζόντων της κυβερνητικής παράταξης που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν γην και ύδωρ στον τούρκο επιβουλέα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του ο κ. Παππάς.

Στη συνέχεια αναφέρει πως ο πρόεδρος της Βουλής θα μπορούσε να μην είχε δεχθεί τον κ. Νταβούτογλου στη Βουλή και να είχε αρκεσθεί σε μια τυπική ανταλλαγή διπλωματικών δώρων: «O Πρόεδρος της Βουλής με το θεσμικό του ρόλο θα μπορούσε και να μην είχε δεχθεί τον Νταβούτογλου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Παρόλα ταύτα και αφού το πρόγραμμα της επίσκεψης του τούρκου Υπουργού Εξωτερικών προέβλεπε και την επίσκεψη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μπορούσε να αρκεσθεί σε μια τυπική ανταλλαγή διπλωματικών δώρων».

«Αντ' αυτού προτίμησε τις φιλοφρονήσεις και ανέφερε δωρίζοντας το αντίγραφο πλοίου, το Αιγαίο ως «Αιγαίο μας» που προφανώς δεν εννοούσε το Αιγαίο των Ελλήνων αλλά το Αιγαίο Ελλήνων και Τούρκων. Το Αιγαίο, κύριε πρόεδρε, είναι η ελληνική κλειστή θάλασσα που απελευθερώθηκε πριν από 100 χρόνια με ναυμαχίες, πολέμους και θυσίες. Ο,τι απελευθέρωσε ο λαός μας με το αίμα του δεν θα το παραδώσει αμαχητί με δηλώσεις και συμφωνίες γραικύλων. Για να ζήσει η Ελλάδα θα πρέπει να αποκτήσει στρατηγικό βάθος και το Αιγαίο να γίνει κυριολεκτικά μια Ελληνική λίμνη. Αυτοί είναι οι εθνικά ωφέλιμοι στόχοι που δεν σημαίνουν κατ' ανάγκην και πόλεμο. Βλέπουμε την Τουρκία να εφαρμόζει εθνικά ωφέλιμους μακροχρόνιους στόχους και να τους επιτυγχάνει βήμα-βήμα χωρίς την θύελλα μιας πολεμικής σύρραξης», συνεχίζε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Καταλήγοντας ο κ. Παππάς τονίζει εμφατικά ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε «να σταθεί σαν παλικάρι απέναντι στον Τούρκο, τιμώντας τουλάχιστον την κρητική καταγωγή του», υπογραμμίζοντας, ότι δεν θα έπρεπε να μιλά εκ μέρους όλων των κομμάτων, καθώς, όπως αναφέρει « Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν επιθυμούμε καμία συνομιλία και καμία νομιμοποίηση του εχθρού. Προτιμούμε τον ηγετικό και ηρωικό δρόμο του Καπετάν Μιχάλη παρά τον ποταπό και γελοίο δρόμο της Εφεντίνας Καβαλίνας».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...