Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ψαριανός:Nτρέπομαι για την "Αυγή"

Tην δική του απάντηση στο άρθρο που δημοσιευθηκε στο χθεσινό φύλλο της «Αυγής» και στο οποίο περιλαμβάνονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο του έδωσε πριν από λίγο μιλώντας στο nocomments ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.

"Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της", τονίζει ο κ. Ψαριανός.

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων στο άρθρο της Αυγής με τίτλο "Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ" αναφερόταν:

"Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη, αν και το τρίτο δεν είναι τόσο σοβαρό, αφού αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό".

"Και προς Θεού, μην πετάτε μπύρες στον Ψαριανό! Διότι το να πετάς μπύρες στον Ψαριανό, είναι σαν να πετάς σουβλιστά αγριογούρουνα στον Οβελίξ." κατέληγε το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...