Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Καβγάς Ραχήλ Μακρή με Βούλτεψη στους διαδρόμους της Βουλής!


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής, με πρωταγωνίστριες τη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και τη συνάδελφό της των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. 

Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξεκίνησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν το προεδρείο δεν έδωσε το λόγο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, το μέρος του οποίου πήρε η κυρία Μακρή. Από την πλευρά της, η κυρία Βούλτεψη τάχθηκε υπέρ του προεδρείου, δίνοντας το... σύνθημα για την έναρξη της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο γυναικών.

Βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας, η κυρία Μακρή εκτόξευσε προς τη συνάδελφό της: «Ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου». Η κυρία Βούλτεψη την ακολούθησε, απαντώντας της: «Δεν θα μου πεις, ρε τσόκαρο, ποιος ήταν ο πατέρας μου».

Το επεισόδιο συνεχίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής, με τις δύο γυναίκες να αντιδικούν σε υψηλούς τόνους -ακούστηκαν σε όλη τη Βουλή, αναγκάζοντας υπαλλήλους και δημοσιογράφους να βγουν στους διαδρόμους, για να δουν τι συνέβαινε.

Το μέρος της κυρίας Βούλτεψη πήραν οι κ.κ. Αναγνωστάκης και Ξηροτύρη, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες αναφορές σε γονείς βουλευτών. Η ίδια η βουλευτής της ΝΔ παραπονέθηκε έντονα στον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος της απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για τον πατέρα σου, ήταν δάσκαλός μου».

Κάπου εκεί, η κατάσταση σταδιακά εκτονώθηκε, ωστόσο το περιστατικό ήταν πρωτόγνωρο για τη Βουλή...

Και καλό είναι Βουλευτές σαν την κυρία Μακρή που αγνοούν την ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας να κλείνουν το στοματάκι τους ή να το πλένουν όταν πιάνουν ονόματα σαν του Γιάννη Βούλτεψη που ήταν δάσκαλος σε εκατοντάδες σημερινούς δημοσιογράφους και όχι μόνο, αλλά και αγωνιστής της Δημοκρατίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...