Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τατσόπουλος εναντίον εφημερίδας Εspresso: η ναυαρχίδα της υποκρισίας και οι ματάκηδες


Για ηδονοβλεπτικό πουριτανισμό που του προκαλεί αναγούλα κάνει λόγο ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso.

Αφορμή για την έκρηξη του βουλευτή είναι άρθρο της εφημερίδας με τίτλο «Νέα βόμβα από Τατσόπουλο», με αφορμή δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» που θα προβληθεί αύριο. Η ανάρτησή του Πέτρου Τατσόπουλου έχει ως εξής:

« Ομολογώ ότι ο ηδονοβλεπτικός πουριτανισμός στην Ελλάδα έχει πάψει από καιρό να μου προκαλεί αναγούλα. Αυτός ο σιχαμερός συνδυασμός ματάκηδων-χαφιέδων που σκίζουν τα ιμάτιά τους με τα ανομολόγητα αίσχη μας – αφού πρώτα, βεβαίως-βεβαίως, τα πάρουν μάτι. Μόνο θλίψη πλέον να μου προκαλεί. Μόνο θλίψη. Η σημερινή Espresso, η ναυαρχίδα της υποκρισίας, υπό τον τίτλο «Νέα βόμβα Τατσόπουλου», σοκάρεται (μη χέσω) επειδή στην αυριανή «Αυτοψία» του Σρόιτερ παίρνω θέση υπέρ της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Λέω επί λέξει: «Σαφώς θα πρέπει και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετήσουν ένα παιδί. Το σημαντικό για ένα παιδί είναι να δέχεται αγάπη από τους γονείς του, είτε αυτοι είναι ομοφυλόφιλοι είτε ετεροφυλόφιλοι».

Περσινά ξινά σταφύλια, θα μου πείτε – και θα συμφωνήσω. Τα ίδια είχε υποστηρίξει και ο Αλέξης Τσίπρας πέρυσι το καλοκαίρι. Εγώ, ως υιοθετημένος, για να το πρεσβεύω, έχω κι ένα λόγο παραπάνω. Εάν πάλι νομίζουν οι Ταρτούφοι αυτής της χώρας, πως για να πάρουμε την έγκριση από το εκλογικό σώμα, θα πρέπει πρώτα να μεταμορφωθούμε σε φοβισμένα κομφορμιστικά ανθρωπάκια, πλανώνται πλάνην οικτράν. Καλό σας απόγευμα.»


 iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...