Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Χίος: Μείωση ενοικίου ζητάει η κόρη του Κωστή Στεφανόπουλου - Από τα 900€ θέλει να πέσει στα 500€!


Το δημοτικό συμβούλιο της Χίου απέρριψε το αίτημα μετά από μια εκρηκτική συνεδρίαση - Η κόρη του κ.Στεφανόπουλου είχε πετύχει ήδη μία μείωση του ενοικίου της...

Το αίτημα μείωσης του ενοικίου της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλου, απασχόλησε, μεταξύ άλλων, τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου Χίου.

Σύμφωνα με το politischios.gr, η κ. Ειρήνη Στεφανοπούλου, είχε ζητήσει πριν από ένα χρόνο τη μείωση ενοικίου από το Δήμο Χίου, το ακίνητο του οποίου ενοικιάζει ως επαγγελματικό χώρο στην οδό Βαλαωρίτου στην Αθήνα. Έτσι αρχικά το μίσθωμα είχε μειωθεί από τα 1.200 ευρώ στα 900, δηλαδή πάνω από το 20%.

Αυτή η παραχώρηση από το Δήμο Χίου φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή, αφού με νεότερο έγγραφό της η ίδια ζητάει να μειωθεί επιπλέον το ενοίκιο στα 500 ευρώ, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια. «Το σκεπτικό του αιτήματος είναι ότι επειδή λήγει το συμβόλαιο τα τελευταία ενοίκια είθισται να είναι μειωμένα», ανέφερε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., Β. Μυριαγκός, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των μελών του Συμβουλίου.

Πρώτη από όλους η Κλ. Κωστάλα εκ μέρους της Λ.Α.Σ. χαρακτήρισε παράλογο το αίτημα της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι ήδη ο Δήμος έκανε μεγάλη υποχώρηση μειώνοντας το αρχικό μίσθωμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Δ. Τζιώτη. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η οικογένειά του είναι οι πρώτοι που πρέπει να δείχνουν έμπρακτα το καλό παράδειγμα και να βοηθούν το Δημόσιο», ανέφερε.

Τελικά, με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα, ζητώντας από την Ειρήνη Στεφανοπούλου να καταβάλει το ενοίκιο έτσι όπως προβλέπει το συμφωνητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...