Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος είναι ο νέος Βουλγαράκης

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις καταγγελίες περί σκάφους αναψυχής που διατηρεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και έχει «χρεώσει» σε offshore εταιρεία, τον χαρακτήρισε «Νέο Γιώργο Βουλγαράκη».

Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ««Ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε περάσει ένα ακίνητο σε offshore εταιρεία και είπε το περίφημο “είναι νόμιμο άρα και ηθικό”. Αν η απάντηση του κ. Καμμένου είναι ότι το να έχει σκάφος σε offshore για να γλιτώνει φόρους είναι νόμιμο, συμφωνώ μαζί του. Αν με ρωτάτε όμως αν είναι ηθικό, σας λέω ότι είναι ανήθικο», ενώ σύμπλήρωσε «είναι μάλλον ο νέος Γιώργος Βουλγαράκης εφόσον μας λέει ότι αυτό είναι νόμιμο, μας δίνει την ίδια δικαιολογία που μας έδωσε ο κ. Βουλγαράκης».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε έχθές στην Βουλή τόνισε: «έχει πάρα πολλά ευεργετικά για τους πολίτες μέτρα», ενώ πρόσθεσε ότι «αν δεν γκρινιάζουμε και βάζουμε όλοι πλάτη, του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Σχετικά με το χαράτσι ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «ποτέ δεν είπαμε ότι θα καταργηθεί, αλλά είπαμε ότι θα αντικατασταθεί με έναν ενιαίο φόρο ακινήτων. Τα δημόσια οικονομικά της χώρας για πρώτη φορά είναι σε καλύτερο ρυθμό από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια και η Ελλάδα για πρώτη φορά μπαίνει στο σωστό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...