Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Μαρκογιαννάκης: Παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από την Επιτροπή"

Τον ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρ. Μαρκογιαννάκης ότι τοποθέτησε σε αυτήν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ώστε να μην υπάρχει ομαλότητα και αποτέλεσμα.

"Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, είναι θεσμικό θέμα πλέον, δεν είναι αντιπαράθεσης ενός βουλευτή 25 χρόνια στη Βουλή με μια χθεσινή βουλευτή, καταγγέλω την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι τοποθέτησε την κα Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή για να μην επιτραπεί ομαλότητα στις εργασίες της, να μην βγει αποτέλεσμα και να βγαίνει να καταγγέλει για κουκούλωμα. Το λέω μετά λόγου γνώσεως, τι σημαίνει αυτό. Λυπάμαι πάρα πολύ που θα πω κάτι, αν γνώριζε περί τίνος πρόκειται δεν θα δεχόμουν να μπω πρόεδρος σε αυτή την επιτροπή, ούτε καν μέλος, όποια και αν θα ήταν η επιβράβευση. Παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από εκεί μέσα", είπε μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Και συνέχισε αναφερόμενος στα τεκταινόμενα της χθεσινής μέρας και της κόντρας που προέκυψε στις εργασίες της Επιτροπής τις οποίες ο κ. Μαρκογιαννάκης διέκοψε: "Χθες με το που πηγαίνω στην Επιτροπή ενημερώνω τα μέλη ότι επειδή επίκεινται οι κλήσεις του κ. Βενιζέλου, του κ. Παπανδρέου, έκανα μια επαφή με τον κ. Βενιζέλο διερευνητική για να δούμε πότε θα τον καλέσουμε. Τι πιο φυσιολογικό και λογικό ο πρόεδρος της επιτροπής να κάνει αυτή την ενέργεια; Όλοι οι συνάδελφοι το επικρότησαν. Επανάσταση από την κα Ζωή, όλοι το επικρότησαν, από εκεί και πέρα, κάθε ένα λεπτό απευθυνόμενη η κα Ζωή σε μένα να λέει κ. συνομιλητά του Βενιζέλου, λέω Χριστέ μου, τι κακό έκανα;".

Εν συνεχεία, όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να εξετάσει τους κ. Μπίκα και κ. Διώτη αν και επρόκειτο για κατ' αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων.

Σε ερώτηση για το γιατί δεν παραιτείται, ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι οι συνάδελφοί του του ζητούν να κάνει υπομονή για να ολοκληρωθούν οι εργασίες της Επιτροοπής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...