Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σπηλιωτόπουλος: Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε όνομα

«Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε όνομα, δεν είμαστε καταζητούμενοι, εγώ δεν βλέπω μια τέτοια ανάγκη» δήλωσε ο βουλευτής Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχολιάζοντας... σενάρια περί αλλαγών στο κόμμα της ΝΔ, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΑ.

«Ένα κόμμα που πρέπει να γίνει κόμμα-θεσμός πρέπει να ξεπεράσει οργανωτικές δομές του παρελθόντος να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες, να έχει μεγαλύτερη ευελιξία όσο αφορά τη σχέση τοπικής κοινωνίας και κόμματος, να μπούμε σε μια διαδικασία μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων και στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικών. Προφανώς η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος είναι ξεκαθαρισμένη και είναι το μόνο το οποίο θεωρώ πώς δεν τίθεται προς αμφισβήτηση», ανέφερε.

«Tο 2014 θα είναι η αναστροφή της αρχής της πορείας. Δηλαδή θα δούμε για πρώτη φορά συγκεκριμένο φως στην άκρη του τούνελ. Η αίσθηση η δική μου είναι ότι αν τα πράγματα συνεχίσουν να είναι έτσι όπως είναι σήμερα, και δεν υπάρξει κάποιο διεθνές ατύχημα τότε σε αυτή τη περίπτωση, πού πιθανό το πρώτο εξάμηνο να υπάρχει ένα θετικό πρόσημο όσο αφορά την ανάπτυξη και την ανάκαμψη της χώρας», πρόσθεσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...