Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Τα «γαλλικά» του Νταβρή για την Ρεπούση και η... Χρυσή Αυγή

Σε «ρίνγκ» λίγο έλλειψε να μετατραπεί το στούντιο του Mega, με τον βουλευτή των Ανεξάρτητών Ελλήνων κ. Γ. Νταβρή και τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Μ. Ρεπούση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η κουβέντα για τις απολύσεις στο δημόσιο κατέληξε σε μια άγρια αντιπαράθεση, με τους δύο βουλευτές να ξεφεύγουν από το θέμα και να ανταλλάσουν «γαλλικά».

Η κ. Ρεπούση ζήτησε να γίνει αξιολόγηση εκπαιδευτικών και όσοι δεν είναι ικανοί να φύγουν από το Δημόσιο.

Στο σημείο αυτό ο κ. Νταβρής διέκοψε την κ. Ρεπούση λέγοντας:

«Θα μου επιτρέψετε ως στρατιωτικός να πω ότι ο χειρότερος εκπαιδευτικός που πέρασε ποτέ από την παιδεία, έκανε απείρως μικρότερη ζημιά από ότι έχει κάνει η κ. Ρεπούση με τη συνάθροιση στη Σμύρνη. Πρώτα έπρεπε να φύγετε εσείς και μετά ο τελευταίος υπάλληλος».

«Είστε γραφικός! Από το σπίτι σας θα φύγω;», απάντησε ειρωνικά η κ. Ρεπούση.

«Τα όσα λέτε είναι προδοτικά. Σε μένα θα μιλάτε με σεβασμό! Έχω θάψει 15 συμμαθητές μου», είπε ο κ. Νταβρής εκνευρισμένος.

«Μη με ακουμπάτε! Μη με ακουμπάτε!, φώναξε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

«Δεν τολμώ να ακουμπήσω ανθρώπους που βρίζουνε το έθνος», απάντησε ο κ. Νταβρής !

«Δείχνετε πόσο στενοί δεσμοί υπάρχουν ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή», είπε η κ. Ρεπούση προκαλώντας τον εκνευρισμό του κ. Νταβρή.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούσαν πάνω από πέντε λεπτά να επαναφέρουν την τάξη στο τραπέζι, ωστόσο ήταν μάταιο καθώς οι δύο βουλευτές ήταν εκτός εαυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...