Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Αβραμόπουλος θέλει να ταξιδεύει και αυτός με το Embraer - Τροπολογία ρουσφέτι για τον εαυτό του

Πολλές φορές έχουν κατατεθεί τροπολογίες της τελευταίας στιγμής Παρασκευή απόγευμα για έκτακτους λόγους, αλλά αυτή που κατατέθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο αφού υπουργός κάνει ρουσφέτι στον εαυτό του.

Την τροπολογία υπογράφει ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και σ´αυτήν προβλέπεται ότι τα αεροσκάφη Embraer και Gulfstream που μέχρι σήμερα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνον ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών , από σήμερα θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί και ο υπουργός Αμυνας, δηλαδή ο ίδιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δηλαδή ο οποίος είναι αυτός που υπογράφει την τροπολογία.

Ομως για να τηρήσει και τα προσχήματα ο κ. Αβραμόπουλος βάζει σε αυτούς που μπορούν να χρησιμοποιούν τα δυο αεροσκάφη και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος όμως έτσι και αλλιώς μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αφού έχει και την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών.

Ο μόνος ριγμένος της ιστορίας είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος αν και συνυπογράφει την τροπολογία θα εξακολουθεί να πηγαίνει στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής.

Λίγα λεπτά μετά την κατάθεση της τροπολογίας, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε επισήμως να αποσυρθεί υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το πολυνομοσχέδιο που κυρώνει τη συμφωνία με τα προαπαιτούμενα της Τρόικα.



Πηγή:  | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...