Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών αρχηγών

Που θα βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για γιορτάσουν το «Πάσχα του καλοκαιριού»


Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας, ετοιμάζεται να γιορτάσει την Κοίμηση της Θεοτόκου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας επέλεξε να εκκλησιαστεί, φέτος τον Δεκαπενταύγουστο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδρίου Λευκάδας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μεσσηνία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο, για ολιγοήμερη ανάπαυλα με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα, όπου θα περάσει και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία. Αύριο, θα παρακολουθήσει τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λειβαδιά, Βοιωτίας.

Στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν: στην Τήνο, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ο υπουργός Μακεδονίας -Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου και στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ο υφυπουργός Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...