Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αυγενάκης κατά του Στουρνάρα: Οι τεχνοκράτες παίρνουν βασιλικό πολτό και έχουν ασύγκριτες αντοχές

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιάννη Στουρνάρα με τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις τους περί «κόπωση» των βουλευτών, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να παίρνει σειρά και να βάλλει κατά του υπουργού Οικονομικών.

Σε σχόλιο του, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ επισημαίνει πως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τους τελευταίους 13 μήνες και και έχουν επάξια στηρίξει «σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις για τη χώρα μας».

Στη συνέχεια, ο κ. Αυγενάκης απαντά ειρωνικά στον κ. Στουρνάρα σχετικά με τα λεγόμενα του περί «βουλευτικής κόπωσης», τονίζοντας: «Κάποιοι -ελπίζω εκ παραδρομής να αυτοεξαιρέθηκε και ο κ. Στουρνάρας- έχουν βρει το ελιξίριο κατά της "κόπωσης"... και θα πρέπει να μας το χορηγήσουν -εφόσον το έχουμε ανάγκη κατά τα λεγόμενα του- ή μήπως οι τεχνοκράτες παίρνουν βασιλικό πολτό και έχουν ασύγκριτες αντοχές..;"».

Ολόκληρο το σχόλιο του κ. Αυγενάκη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ..."Περί κόπωσης βουλευτών της ΝΔ":

"Οι Βουλευτές της Ν.Δ. έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τους τελευταίους 13 μήνες, έχοντας επάξια στηρίξει σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις για τη χώρα μας. Ωστόσο κάποιοι -ελπίζω εκ παραδρομής να αυτοεξαιρέθηκε και ο κ. Στουρνάρας- έχουν βρει το ελιξίριο κατά της "κόπωσης"... και θα πρέπει να μας το χορηγήσουν -εφόσον το έχουμε ανάγκη κατά τα λεγόμενα του- ή μήπως οι τεχνοκράτες παίρνουν βασιλικό πολτό και έχουν ασύγκριτες αντοχές..;"

Σε συνέντευξή του στο Reuters ο κ. Γ. Στουρνάρας ανέφερε: "Δεν βλέπω κανένα οικονομικό ρίσκο. Υπάρχει πολιτικό ρίσκο και έχει να κάνει με την κόπωση των βουλευτών."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...