Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Πρώην υπουργοί έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ

– Σφοδρή επίθεση κατά της Θεοδώρας Τζάκρη


Δριμεία επίθεση κατά της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ύστερα από την υπερψήφιση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος.


«Η κα.Τζάκρη ψήφισε με πολλή θέρμη το πρώτο μνημόνιο όταν ήταν υφυπουργός. Σε κομβικό σημείο, τώρα που βγαίνουμε από το μνημόνιο, επέλεξε την εύκολη λύση. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν υφυπουργός επί Παπανδρέου; Τότε δεν ψηφίσαμε, τότε δεν πήραμε δύσκολα μέτρα; Τότε που ήταν υφυπουργός δεν έστελνε η τρόικα emai;» διερωτήθηκε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, κάποιοι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

«Τους εύχομαι καλό δρόμο. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, υποστηρίζοντας: «Βλέπω όλους τους πρώην υπουργούς που δεν πρόλαβαν οι οδηγοί τους να κλείσουν την πόρτα των Mercedes τους, ότι έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ. Εγώ δεν συμμετείχα στη διοίκηση της χώρας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...