Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τηλεπερσόνες και συνεργάτιδα του ΓΑΠ θέλει στο ψηφοδέλτιο του ο Μιχαλολιάκος

 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιώς θέλει να κατεβάσει γερά ονόματα για να επανεκλεγεί
Πασίγνωστα ονόματα που θα κάνουν μπαμ θέλει να βάλει στο ψηφοδέλτιο του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος προκειμένου να επανεκλεγεί δήμαρχος Πειραιά.


  
Οι πληροφορίες λένε ότι επιστρατεύει τις γνωριμίες που έχει για να κατέβουν μαζί του δύο πασίγνωστες τηλεπερσόνες και μια πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου που ήταν βουλευτής Επικρατείας


Σύμφωνα με τον βηματοδότη δήμαρχος στοχεύει, συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του με βαριά ονόματα της τηλεόρασης όπως η Νόνη Δούνια και η Ελεονώρα Μελέτη. 



Το σχετικό άρθρο αναφέρονται επίσης τα εξής για την πρώην στενή συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου Έλενα Παναρίτη



«Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη την Πέμπτη το πρωί στον Πειραιά. Ξαφνικά το τηλέφωνο του δημάρχου κ. Βασ. Μιχαλολιάκου χτυπά και από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μια γυναικεία φωνή. Ηταν η κυρία Ελενα Παναρίτη (πάλαι ποτέ βουλευτής Επικρατείας του ΠαΣοΚ και στενή συνεργάτις του κ. Γ. Παπανδρέου), η οποία σήμερα αυτοπροσδιορίζεται «θεσμική οικονομολόγος». Ενας χαρακτηρισμός που κανένας δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνει αλλά – πώς να το κάνουμε; – προσδίδει (επειδή ακριβώς κανείς δεν καταλαβαίνει) ειδικό βάρος σε αυτήν που το χρησιμοποιεί και μάλιστα το έχει τυπώσει και σε… carte de visite!

 Δεν πρόκειται περί τηλεφωνικής υποκλοπής, αφού ο δήμαρχος Πειραιά είχε το τηλέφωνό του σε ανοιχτή ακρόαση και ακούστηκε η κυρία Παναρίτη να του λέει: «Είμαι χάλια, κομμάτια, μάλλον υπερκόπωση έχω πάθει». Τίποτα το αφύσικο, θα πείτε. Η «θεσμική οικονομολόγος» ήταν «χάλια» λόγω του τζετ λανγκ που είχε αφού μόλις είχε επιστρέψει από ένα από τα πολλά ταξίδια της στην Αμερική. «Θα σε βάλω στο ψηφοδέλτιο» της είπε χωρίς να σηκώνει αντιρρήσεις ο δήμαρχος. «Δεν μπορώ, αλλά θα έρθω να σε βοηθήσω»απαντά η κυρία Παναρίτη. Και επειδή κάθε βοήθεια που προσφέρεται τούτες τις ημέρες προς δημάρχους είναι καλοδεχούμενη, το ραντεβού (για να τον βοηθήσει η κυρία Παναρίτη) κλείστηκε εδώ και τώρα, το ίδιο βράδυ, στις 7.30. Μόνο που η κυρία Παναρίτη είπε στον δήμαρχο ότι «θα έρθω με τον Σταύρο…», αλλά δεν εξήγησε ποιος είναι ο «Σταύρος». Ούτε όμως ο δήμαρχος ρώτησε, συνεπώς συμπεραίνω ότι θα είναι ένα κοινό τους πρόσωπο από αυτά που έγιναν γνωστά από την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...