Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Με πόνεσε πολύ το διαζύγιο με τον Ανδρέα

Το ενδεχόμενο να εκδώσει το βιβλίο της (με προσωρινό τίτλο “Γυναίκα πρωθυπουργού”) στην Ελλάδα, μετά τις αρνητικές απαντήσεις που έχει λάβει από Αμερικανούς εκδότες, μελετά η Μαργαρίτα Παπανδρέου, σύμφωνα με το “Βηματοδότη”.


Στο βιβλίο της, η 91χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου περιγράφει κυρίως τις εμπειρίες που έζησε ως σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου και αναφέρεται στο περίφημο διαζύγιο που πήρε όταν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ γνώρισε τη Δήμητρα Λιάνη.


 “Με πόνεσε πολύ αυτό το διαζύγιο”, λέει σε κάποιο σημείο του βιβλίου της και αναφέρει πώς άλλαξε η ζωή της από τη μια μέρα στην άλλη. Τη μια μέρα ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και είχε όλες τις τιμές και την άλλη έπρεπε να παλέψει για να επιζήσει.

Σύμφωνα πάντα με το “Βηματοδότη”, η Μαργαρίτα Παπανδρέου μίλησε σε γνωστούς και φίλους για τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τη δική της ΜΚΟ, εκφράζοντας τη λύπη της για αυτά, διότι είχε παραιτηθεί από την προεδρία της ΜΚΟ λίγο μετά την ίδρυσή της. Πάντοτε βάσει αυτών που λέει, το ΣΔΟΕ είχε ελέγξει εδώ και χρόνια τη ΜΚΟ, ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι η δική της υπόθεση βγήκε και πάλι στον αφρό για να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...