Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ιωαννίδης: «Ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του πήραν δύναμη και πνευματικότητα στο Αγιον Ορος»

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Θεία Λειτουργία στο Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές το πρωί της Κυριακής. Τον συνοδεύουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης (δεξιά) και ο υπ. Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (δεύτερος από δεξιά)

«Οι παλιοί Αγιορείτες έλεγαν ότι εδώ άνθρωποι δεν γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται. Τόση είναι η δύναμη της πνευματικής ανάτασης που γεννά αυτός ο τόπος. Με την έννοια αυτή λοιπόν χαίρομαι γιατί ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του απόλαυσαν την περιοδεία αυτή. Πήραν δύναμη και πνευματικότητα. Αγάπη και συμπαράσταση». 


Με αυτά τα λόγια μεταξύ άλλων σχολίασε την επίσκεψη του στο Αγιον Ορος ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συνόδευε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο διήμερο ταξίδι του στην αθωνική πολιτεία.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, τακτικός επισκέπτης του Αγίου Ορους από τότε που ήταν αθλητής και προπονητής, προσέθεσε: «Η επίσκεψη μάς γέμισε από αγάπη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί βοήθησα να πραγματοποιηθεί αυτό το προσκύνημα. Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες για την φιλοξενία. Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής. Με την ιδιότητα αυτή δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεσμευθώ καν πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αγιορειτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...