Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κωνσταντινόπουλος: Η ψευδεπίγραφη Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σύγχρονος «Βασιλάκης Καΐλας»

Με τον πάλαι ποτέ «μικρό» του ελληνικού κινηματογράφου, τον Βασιλάκη Καΐλα, παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


Στην εισήγησή του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπροσωπεί εκείνους που ήταν πάντα διαχρονικά απέναντι στις μεταρρυθμίσεις.

«Η σημερινή ψευδεπίγραφη Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί όλους αυτούς που διαχρονικά ήρθαν απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, απέναντι στον Δοξιάδη, απέναντι στον Αυγερινό και σε όλους τους υπόλοιπους Υπουργούς, το '77, το '83, το 2004 απέναντι στον Κώστα Στεφανή. Ακούστε σήμερα τι λέει ο Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και θυμηθείτε τα προηγούμενα: «Η αποκλειστική απασχόληση είναι τόπος εξορίας, είναι μια τιμωρητική επιλογή απέναντι στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ». Αυτά έλεγε η Νέα Δημοκρατία το '77» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μάλιστα, λέει, όπως όλοι γνωρίζουμε, πολύ σωστά ότι υπάρχει ανθρωπιστική κρίση, υπάρχουν προβλήματα- έθεσε το ζήτημα, παρόλο που υπήρχε στο νομοσχέδιο, να υπάρχει και η λέξη «για τους ανασφάλιστους» και μας μίλησε για τον πόνο του λαού, ήρθε, λοιπόν, η κυβέρνηση και έβαλε μέσα αυτήν τη λέξη, ώστε να υπάρχουν οι ανασφάλιστοι», επεσήμανε και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά δεν το ψηφίζουν.

«Εγώ πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι πραγματική Αριστερά και όχι να είναι ο σύγχρονος «Βασιλάκης Καΐλας», τόνισε με νόημα ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...