Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ραχήλ Μακρή: Τι να μας πει και η ανύπαρκτη η Γιαταγάνα...

«Καυστική» αντίδραση της βουλευτού Κοζάνης των ΑΝΕΛ για την παραίτηση της συναδέλφου της από το Εκτελεστικό Γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων


«Άνω-κάτω» και πάλι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά την ανακοίνωση της βουλευτού Χρυσούλας Γιαταγάνα ότι παραιτείται από το Εκτελεστικό Γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την άμεση, «καυστική» αντίδραση της συναδέλφου της, Ραχήλ Μακρή.


Την ώρα που, όπως λέει, δίνει τη μάχη της για την Ελλάδα στο εξωτερικό, η Ραχήλ Μακρή πληροφορήθηκε ότι η κυρία Γιαταγάνα εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση των ΑΝΕΛ να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τη διαφωνία της για την στρατηγική που ακολουθεί το κόμμα της στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κυρία Γιαταγάνα φέρεται μάλιστα να διαρρέει, ορμώμενη από την εικόνα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το τελευταίο διάστημα, ότι «το κόμμα βουλιάζει».

Μαθαίνοντας λοιπόν τα περί παραίτησης της βουλευτού Θεσσαλονίκης, η Ραχήλ Μακρή αντέδρασε με ένα σκληρό σχόλιο, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Ενώ μαχόμαστε για την Ελλάδα στο εξωτερικό, οι ανύπαρκτοι και εξαφανισμένοι υπονομεύουν θεσμούς και πρόσωπα με παραιτήσεις μαϊμού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχόλιο αυτό της Ραχήλ Μακρή έρχεται, λίγο καιρό μετά τις «φωτιές» που εκείνη είχε «ανάψει», απειλώντας με παραίτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ -μια απειλή, ωστόσο, την οποία δεν έκανε πράξη.

Λίγο πριν, και πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η βουλευτής Κοζάνης είχε «ανεβάσει» μια φωτογραφία της από τη Γενεύη με αντιπροσωπεία Ινδονήσιων βουλευτών, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Διαδίκτυο, λόγω του αποκαλυπτικού φορέματος που επέλεξε η ίδια για την περίσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...