Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

VIDEO - “Σφάχτηκαν” Δούρου-Ντινόπουλος: Η κυρία της Αριστεράς του Χαβιαριού να πάει σε σκουπιδιάρικο

Live …. καυγάς έγινε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Αργύρη Ντινόπουλου, όταν ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για Περιφέρεια Αττικής με αφορμή το επαγγελματικό παρελθόν της κ.Δούρου και τα όσα δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα στην εκπομπή για τα εξοπλιστικά προγράμματα.


«Άκουσα προς το τέλος της συνέντευξης να αναφέρεται στα εξοπλιστικά προγράμματα…. Καλά η κυρία Δούρου ξεχνάει ότι ήταν σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και ήταν στο υπουργείο της Εθνικής Άμυνας. Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα για αυτό. Η κυρία Δούρου είχε εξάμηνη σύμβαση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Τσοχατζόπουλου και δεν δικαιούται να ομιλεί για τα εξοπλιστικά προγράμματα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ Α. Ντινόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ.Ήσυχο, έκανε λόγο για «παρακολουθήματα του ΠΑΣΟΚ,».


Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Ήσυχου, ο οποίος του είπε με νόημα «Εσείς όμως το παντρευτήκατε (εννοώντας το ΠΑΣΟΚ) ».

«Ήσασταν σύμβουλοι του ‘Ά.Τσοχατζόπουλου όταν γινόταν το μεγάλο πάρτι των εξοπλιστικών» συνέχισε ο κ.Ντινόπουλος με τον κ. Ήσυχο να υποστηρίζει την Ρένα Δούρου λέγοντας πως ήταν μια απλή υπάλληλος.

«Θα της συνιστούσα ως ένας απλός βλαχοδήμαρχος όπως λέει και ο αρχηγός σας να πάει καμία μέρα σε κανένα γκαράζ των απορριμματοφόρων σε κανένα σκουπιδιάρικο, εκεί θα καταλάβει η κυρία Δούρου η οποία ανήκει στην Αριστερά του Χαβιαριού και θα διαπιστώσει αν τα σκουπίδια είναι μνημονιακά ή αντιμνημονιακά» συνέχισε με έντονο ύφος ο κ.Ντινόπουλος, προκαλώντας την τηλεφωνική παρέμβαση της κ.Δούρου.

Η κ.Δούρου είπε αρχικά πως ο κ.Ντινόπουλος ψεύδεται, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει σύμβουλος υπουργού που βρίσκεται στις φυλακές.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής απέφυγε να μπει σε διάλογο με τον κ.Ντινόπουλο, διευκρινίζοντας πως υπήρξε εργαζόμενη με μπλοκάκι στο υπουργείο Άμυνας, όπως υπήρξαν άνθρωποι όπως είπε ο υπουργός ο κ.Αρβανιτόπουλος, ο Μ.Κυπραίος κ.α

«Κάθε εργαζόμενος στα υπουργεία κάθε στρατιωτικός που τιμά το εθνόσημο και υπηρέτησε την περίοδο υπουργών που τώρα βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα δεν είναι φαύλος, αλλιώς τότε πρέπει να καταδικαστούν όλοι οι αξιωματικοί και οι στρατιωτικοί» τόνισε η κ.Δούρου, επαναλαμβάνοντας πως ο κ.Ντινόπουλος «ψεύδεται».

«Ή θα ζητήσετε συγγνώμη για αυτά που λέτε, ή θα βάλετε όλους τους στρατιωτικούς φυλακή, αλλιώς τα υπόλοιπα μέσα εντός 24ώρου»

Ο κ.Ντινόπουλος από την πλευρά του χαρακτήρισε «κρατικοδίαιτή» την κ.Δούρου και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...